ESKÜVŐI Vélemények

Gergőt akkor kedveltem meg, mikor a "karantén" időszak alatt folyamatos kapcsolattartásban voltunk. Segítőkész volt, végtelenül türelmes és megszerettette velem a fotózást. Csodálatos pillanatokat kapott el a jegyes fotózáson is és az esküvőn is. Imádom a képeit, imádom a profizmusát és, hogy bármi kérésünk volt igyekezett a maximumot kihozni belőle. Köszönjük Gergő, reméljük hamarosan egy kismama fotózáson folytatjuk.

LILLA & ROLAND

A mi nagy napunk egyáltalán nem volt zökkenőmentes a vírushelyzet miatt. Gergőt egy baráti ajánlásnak köszönhetjük, aminek nagyon hálásak vagyunk! Mind a jegyes fotózást illetően, mind az esküvő napján hatalmas segítségünkre volt a tapasztalataival! Mindenben partner volt számunkra! A képek csodálatosak lettek, pont ahogy megálmodtuk őket! A lehető legprofibb esküvői fotóst kaptuk, akit csak lehet! Hálásak vagyunk a munkájáért! Biztosak vagyunk abban, hogy a további fotózásainkhoz is ŐT fogjuk felkérni!

ZSANETT & BALÁZS

Mi nem szoktunk és nem is szeretünk fotózkodni, de Gergővel ezt valahogy észre sem vettük. Már a jegyes fotózáson feloldódtunk, baráti légkört teremtett, így az esküvői képeinkért sem aggódtunk. Gergő egész nap egy percre sem pihent, mindenhol ott volt és mindent megörökített. Fantasztikus meglátásai és ötletei voltak, így csodás képek születtek. Ilyen egy igazi szuper esküvői fotós!

ANNA & SZABOLCS

Gerit a sógornőm esküvőjén ismertük meg és egyből tudtuk Dáviddal, hogy ő kell nekünk a nagy napra. Nagyon profi a hozzáállása, ahol kell rugalmas, emellett pontos és precízen dolgozik. Minden apró részletre odafigyel és tökéletesen kapja el a legjobb pillanatokat. Imádtuk az összes képet, amelyet készített. Mivel felkészült, ezért mi sem aggódtunk, hogy valamit elfelejtünk, mert ő emlékeztetett rá. Számunkra ő a legjobb esküvői fotós akivel találkoztunk. 

RENI & DÁVID

Gergő már az elejétől kezdve nagyon közvetlen és szimpatikus volt számunkra! Sajnos személyesen a nagy nap előtt nem tudtunk találkozni, de gördülékenyen minden sikerült leleveleznünk! Hát eljött a nagy nap. Nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt. Jó hangulatban telt a közös munka, mind a készülődés, mind az esküvői kreatív fotózás alatt! Gergő nagyon segítőkész, kedves és profi volt, az elkészült képeket pedig imádjuk! Szívből ajánljuk mindenkinek, ha egy közvetlen jó fej esküvői fotóst kerestek!

ANDI & IMI

Gergő munkásságát már régóta figyelemmel kísértük, így hát nem is volt kérdés számunkra, hogy Ő lesz az esküvői fotósunk. Már a budapesti jegyes fotózáson éreztük, hogy olyan képek születtek rólunk, amik tökéletesen minket tükröznek. Remek helyszín ötletekkel állt elő és igazán kreatív képeket készített rólunk. A fotók remekül átadják az esküvőnk témáját és a stílusunkat, élmény nézegetni őket az esküvői videóval karöltve.

MÓNIKA & ÁDÁM

Gergőről, az esküvői fotósunkról már a jegyes fotózáson kiderült, hogy tökéletes választás volt. Az esküvő napján sem csalódtunk benne, fáradhatatlan jókedvvel és rugalmassággal volt velünk a készülődéstől az átöltözésig, a képeinkbe pedig (főleg a Martonvásári kastély parkjában készült kreatív sorozatba) szerelmesek vagyunk! Teljesítette a kívánságainkat a képekkel kapcsolatban, illetve hozott saját kreatív ötleteket, ezen kívül elkapott pár spontán pillanatot. Tényleg szuper képek készültek. Én pedig, aki mindig feszeng a kamera előtt, pár perc után el tudtam engedni magam, olyan lazán és természetesen viselkedett Gergő. Köszönjük a munkáját!

BOGI & GERGŐ

Számunkra kiemelten fontos volt, hogy a legjobb referenciákkal rendelkező esküvői fotóst válasszuk ki, hiszen Nászunkat az ország egyik legszebb helyén ünnepeltük meg, Nagybörzsönyben. Könnyű volt megtalálni a közös hangot, minden nagyon profi és szakszerű volt. Mindenkinek maximálisan ajánlom Grób Gergőt!

MELINDA & ÁKOS

Boldogok vagyunk, hogy Gergő örökítette meg életünk eddigi legszebb napjának pillanatait. Már a jegyes fotózáson is szuper volt a hangulat és csodás képeket készített rólunk, így nem volt kérdés, hogy az esküvőnkön is Ő fog minket fotózni! 🙂 Mi más születhetne Győr gyönyörű helyszínein egy kiváló fotóssal, mint tökéletes képek? Szívből ajánljuk Gergőt mindenkinek, aki segítőkész és barátságos fotóst keres!

DÓRI & ANDRIS

Gergővel a munka nagyon jó volt és könnyen ment, annak ellenére, hogy se a férjem se én nem vagyunk oda azért ha fotóznak minket. Az esküvői képeink egyenesen szuperek lettek és gyorsan meg is kaptuk őket. A fotózás helyszínéül Pálmajor Pihenőparkot választottuk. Bátran ajánlom mindenkinek Gergőt, mint esküvői fotóst, hezitálásra nincs semmi okotok!

ANCSA & GÁBOR

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Gergőt, mint esküvői fotóst. első perctől kezdve megvolt az összhang. Mindig nagyon kedves, segítőkész volt velünk. Nagyon igényes önmagára és a munkájára is, rendkívül rugalmas. Nagyon örültünk, hogy meglehetősen precíz. A kreatív fotózás Budapest városában volt, ami nagyon jó hangulatban teltek, csak úgy repült az idő. Az elkészült képek azóta már az otthonunkat díszítik. Kívánjuk, hogy mindenki ilyen boldog és vidám legyen a fotózáson, mint ahogy mi voltunk és az elkészült képek örök emlék legyen számukra!

VIKI & TIBI

A nagy nap nem csak azért kapta ezt a rangos elnevezést, mert életünk egyik legboldogabb napja. Bár tény és való, hogy az 🙂 A nagy nap tele van izgalommal, várakozással és hosszú szervezőmunka gyümölcse. Sok meglepetés várt minket az úton és a nagy napunkon is, de egy dologban biztosak voltunk: ha profikkal dolgozunk, akkor ők mindent megoldanak. Gergő nemcsak fotósként, de emberileg is helytállt az esküvői előkészületek során és a nagy napon is. A fotókat azóta is örömmel nézegeti az egész család és bármikor rájuk pillanatunk, olyan érzés, mintha újra ott lennénk életünk legboldogabb napján 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Gergőt, a testvérem esküvőjén is Ő lesz a fotós!

PATRICIA & TAMÁS

Gergővel a munka nagyon jó volt és könnyen ment, annak ellenére, hogy se a férjem se én nem vagyunk oda azért ha fotóznak minket. Az esküvői képeink egyenesen szuperek lettek és gyorsan meg is kaptuk őket. A fotózás helyszínéül Pálmajor Pihenőparkot választottuk. Bátran ajánlom mindenkinek Gergőt, mint esküvői fotóst, hezitálásra nincs semmi okotok!

ANCSA & GÁBOR

Esküvői fotósnak Gergőn kívül nem tudnék és nem is akarnék mást ajánlani. Az izgalom ami rajtunk volt az esküvő miatt a fotózás alatt szinte köddé vált a jó hangulat és a sok nevetés miatt. Még mindig jókat mosolygunk mikor eszünkbe jut a fotózás egy-két pillanata. Győr csodás kis utcáit, parkjait és belvárosát jártuk be. Győriek vagyunk, de az elkészült képeken még szebbnek tűntek a jól ismert utcák és a város. Bármikor szívesen átélnénk újra minden egyes pillanatát. A képeket, pedig mai is szívesen nézegetjük nosztalgikus pillanatokban! 🙂 Legkésőbb nyáron újra találkozunk barátaink esküvőjén, ami nem véletlen!

ZSANETT & CSABA

Tiszta szívből ajánljuk fotósunkat Gergőt akivel egyből megtaláltuk a közös hangot a fotózás gyorsan és vidáman telt és szerintem a végeredmény magáért beszél!

KLAUDIA & DOMINIK

Nagyon jó érzés, hogy életünk egyik legfontosabb napján nem kell azon izgulni, hogy milyen képek fognak születni. Már a jegyesfotózáson nyilvánvalóvá vált számunkra, egyik legjobb döntést hoztuk meg azzal, hogy Gergőt választottuk. Győr leggyönyörűbb részein csinálta életünk legjobban sikerült képeit. Végtelenül profi és segítőkész volt az első perctől kezdve az utolsóig. Szívből ajánljuk mindenkinek.

ANDREA & GÁBOR

Az esküvői fotózás nagyon jó hangulatú volt, Gergő nagyon sokat segített, nagyon jó fej, kedves és profi munkát végzett! Az esküvőnkön is ott volt minden fontos pillanatban mikor kellett, mindent megörökített. Nagyon szép esküvői fotókönyvet is készített nekünk. Ügyes, profi, kedves, jó fej, segítőkész és nagyon jó esküvői fotós! Csak ajánlani tudunk mindenkinek! Még egyszer is Köszönjük Gergő!

KLAU & LACKÓ

Mi esküvői és jegyes fotózásra kértük fel Gergőt, aki nagyon gyorsan reagált a felkérésünkre. A jegyes fotózásunkat is Ő készítette Budapesten. Nagyon kreatív képek készültek, természetesen minden kiegészítőt és kelléket biztosított számunkra. Bármilyen elképzelésünk volt a lehető legjobban sikerült neki lencsevégre kapni. Az esküvői fotózásra 330 km-t utazott hozzánk Pécsre, ami nem okozott problémát neki. Nagyon jó hangulatba telt a fotózás az előkészületektől a buli végéig. A képeket pár nap alatt megkaptuk DVD-n. Örülök hogy Gergőt választottuk a NAGY napra.

ÁGI & TAMÁS

Mind a jegyes fotózás képei a Várkertbazárnál, mind az esküvői kreatív képek a Vajdahunyad várnál egyszerűen lenyűgözőek. Bárkinek mutatjuk csak ámul és bámul, de ez egy percig sem volt kérdéses, hiszen kreatív esküvői fotós létedre kihoztad belőlünk a maximumot. Az esküvőnk napján minden megörökített pillanat olyan, mintha ott lennénk ismét! Annyira jók és természetesek! Köszönjük még egyszer a csodás munkádat, élveztük minden percét!

RENÁTA & ZSOLT

Életünk egyik legszebb napjáról szerettük volna ha csodaszép képek készülnek és ezért kértük fel Grób Gergő profi fotóst, hogy Ő örökítse meg az esküvőnket amit Budapesten tartottunk. Gyönyörű helyszínt választott a fotózáshoz és mindvégig biztos kezekben éreztük magunkat. A képek tökéletesek lettek. Csak ajánlani tudom!

ERIKA & KRISZTIÁN

Gergő már korábban is készített rólunk képsorozatot, ami szuperül sikerült, így nem volt kérdés számunkra, hogy Ő lesz az esküvői fotósunk is. A csapata segítőkész, rugalmas, és szakértelemmel végzi a munkáját. Csak ajánlani tudjuk Őket mindenkinek!

LUCA & TOMI

Örülünk, hogy Gergőt választottuk, hogy megismerhettük és még biztosan fogunk találkozni! 🙂 Maximálisan azt kaptuk, amire számítottunk. Gyönyörű képsorozat született rólunk, örök emlék, amit büszkén mutogathatunk majd a gyerekeinknek! 🙂 További sok sikert kivánunk az élet minden területén!

ANDI & NORBI

Könnyű és nagyon jó volt Gergővel dolgozni! Nagyon rugalmas, kreatív, közvetlen és segítőkész! Elképzeléseinket 110%-ban megvalósította! 🙂 Profi képek profi fotóstól! Jó volt vele dolgozni, és biztosak vagyunk benne, hogy életünk többi fontos pillanatát is vele szeretnénk megörökítettni! Még egyszer köszönjük! További sok sikert kívánunk az élet minden területén!

ALÍZ & PETI

Nagyon jó választás volt Gergőt felkérni a fotózásra. Nyitott a helyszín-választás tekintetében, így mi Balatonfüreden készítettük a kreatív esküvői képeinket. Fiatalos, mai trendeket ismerő fotós, nyitott az ötleteinkre, és gyorsan dolgozik, hamar összhangba kerültünk egymással. Egy hónapja volt az esküvőnk, de édesanyám azóta is, minden nap végig nézi a fotósorozatot.

ANNA & MIKI

Gergő volt az esküvői fotósunk, a képeink magukért beszélnek! Minden fontos pillanat megörökítésre került, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Fiatalos, lendületes a munkastílusa és tele van szuper ötletekkel.

MAGDI & TOMI

Gergő stílusa, korábbi képei megtetszettek nekünk, ezért felkértük fotósnak. Nagyon izgultunk a jegyes fotózás előtt, mivel még nem készültek rólunk beállított képek. Gergő profihoz mérten a legjobb oldalunkat hozta ki belőlünk, szuperek lettek a fotók; így nem volt kérdés: irány az esküvő. Gyönyörűek lettek a fotók, és a drónos videó mindenki kedvence lett, csak ajánlani tudjuk!

ILDI & SANYI

RÓLAM MONDTÁK A MAGYAR SZTÁROK:

GGP - Fekete - PNG