trexler-tibor

Trexler Tibor

Végzett fotográfusként a szinematográfia területére sodort az élet, és a két szakma kéz a kézben jár nálam. Mivel álló- és mozgókép készítésével is dolgoztam esküvőkön, teljeskörűen átlátom a helyszínen, és az utómunkálatok során történő munkafolyamatokat.
Az ilyen jellegű tapasztalatok hasznosnak bizonyulnak a zökkenőmentes munkavégzés elérésében. 2016. óta dolgozom esküvőkön, fogalmazhatnék úgy is hogy azóta az esküvőknek szentelem az életem. Ki ne szeretne olyan ügyfeleket akik a világon a legboldogabbak, vagy olyan munkakörnyezetet ahol hajnalig megy a buli.


A klasszikus vágatlan esküvői videóktól eltérően, én rövidebb viszont tartalmasabb kisfilmek készítek, az általatok választott zenére vágva, ezért nyers videó anyagot nem adok át, mert nekem fontos a tökéletes minőség.


Munkám során hűen dokumentálom az eseményeket, saját ötletekkel és kreatív elemekkel kiegészítve. Amikor visszanézitek a nagy napotokat, újra átélhetitek azokat a megismételhetetlen pillanatokat, és szinte garantálni tudom hogy az arcotokra ülő mosoly mellett egy-két örömkönny is fog kerül.

Esküvői videó ára: 199.000 Ft + ajándék: vágatlan nyitótánc felvétel!

EGYÉB KÉRHETŐ CSOMAGOK:

📌 Vágatlan felvétel a szertartásról: +15.000 Ft

📌 Vágatlan felvétel a menyasszonytáncról: +10.000 Ft

📌 Lakodalmi vendégek meginterjúztatása: +18.000 Ft

📌 Jegyes fotózás kisfilm vicces kérdez/felelekkel (lakodalomra): +27.000 Ft

Bővebb részletek érdekelnének írj itt és megválaszoljuk a kérdéseiteket. 🙂

Referencia videók

Csapatban az erő!